No Blame scholen erkende, aangesloten No Blame scholen.
De Haagsche TherapiePraktijk Praktijk voor psychotherapie, relatietherapie, therapeutische coaching en supervisie.
Jongerencoaching.nl en
Ouderbegeleiding.nu
Jongerencoaching.nl en ouderbegeleiding.nu zijn onderdeel van de maatschap Overzee/Borstlap. U kunt bij ons terecht voor coaching en begeleiding van jongeren, voor ouder begeleiding en voor coaching van adolescenten op weg naar of startend met een zelfstandig leven.
 de Zorgcurator  Als je het moeilijk vind de regie te houden in je leven, kan je hulp gebruiken. Wanneer blijkt dat je de regie eigenlijk kwijt bent heb je extra hulp nodig. Welke vorm van hulp je nodig hebt, moet blijken uit wat je nog wel kan en wat je niet meer voor elkaar krijgt. Grofweg bieden wij drie mogelijkheden: mentorschap, bewindvoering of curatele. [onderdeel van de maatschap Overzee/Borstlap]
   
Iedereen een Coach Johan Wiersma; Zijn specialismen zijn het als bewindvoerder, curator en/of mentor begeleiden en ondersteunen van mensen met psychische en psychiatrische problemen.
Argalo BV  Argalo BV; Curatele, bewindvoering en mentorschap
 
Landelijk Actiecommitee Scholieren  
De Kindertelefoon  
 
NoBlame België  
NoBlame Engeland  
NoBlame Duitsland  
NoBlame in Nieuw Zeeland  
NoBlame in Oostenrijk  
 
 
Droneacademy.nl
ondersteunt No Blame Nederland
Jij hebt een drone gekocht of staat op het punt dit te doen. Maar je wilt meer. Vliegen en filmen, of mooie luchtfoto’s maken, maar wel op een veilige manier. Veilig voor jezelf en anderen.
Dutch droneteam
ondersteunt No Blame Nederland
 Airfootage B.V. is een drone operator sinds 2012.
   de grootste on-line ouders-community van Nederland 
Ouders Online  
 
Posicon  
 
Stichting Karibu

Karibu betekent veel voor de armsten in Ruanda. Karibu is een woord uit de Afrikaanse taal Swahili en betekent 'Welkom'

De Stichting Karibu geeft een welkom aan de armsten om hulp te ontvangen en geeft tegelijkertijd een welkom aan alle anderen om hulp te geven. 'Karibu ontstond nadat Irene en Marjan Tieberink te gast waren in het programma 'Villa Felderhof, waar ze vertelden over hun werk voor de armsten.